Ас на Левски: Ще спечелим Купата

OFFNews 28 април 2018 в 11:29 3412 0

Една от звездите на Левски Филипе Нашименто сподели, че тимът ще спечели Купата на България. "Сините" излизат в битка за трофея със Славия на 9 май.

"Когато дойдох в Левски през януари, ми беше казано, че сме задължени да спечелим купата. Тимът няма трофей близо 10 години и това бе главната ни цел. Ще я изпълним", каза Нашименто пред португалския вестник "Рекорд".

Популярното издание отбелязва, че полузащитникът си е направил селфи с холивудския актьор Джерард Бътлър след полуфинала реванш срещу ЦСКА (2:2).

"Филипе Нашименто изживя различен 25 април. В България този ден не е национален празник, но сякаш бе спряла, за да изгледа дербито за купата между Левски и ЦСКА. За "сините" играе 23-годишният португалец. Той и отборът му си свършиха работата на терена.

А в съблекалнята партито се получи благодарение на... Джерард Бътлър. Точно така, това е шотландският актьор, станал известен с ролята си в "300". Той снима нов филм в София и се включи в празненствата с играчите. А бившият футболист на Бенфика не пропусна възможността да се снима с него.

"Чакахме президента, за да празнуваме заедно. С него дойде и Джерард Бътлър. В началото не му обърнахме внимание, но в един момент босът ни каза: "Не виждате ли кой е тук?". След това всички го помолихме за снимки. Каза ни, че ще дойде и на финала и да внимаваме, ако не победим", каза Нашименто.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови