Миризлив скандал разтърси дартса

OFFNews 18 ноември 2018 в 11:17 5165 0

Скандал разтърси иначе спокойния спорт дартс по време на турнира от Големия шлем в Уулвърхамптън. В 1/8-финален двубой се изправиха големият фаворит Гари Андерсън и малко известният Уесли Хармс.

До сензация не се стигна - двукратният световен шампион Андерсън спечели с 10:2 срещу холандеца. Това, което последва обаче, беше изключително изненадващо. Хармс обясни, че е загубил защото съперникът му вонял неприятно.

"Андерсън определено не излъчваше най-приятните миризми. Ще ми трябват два дни, за да изчистя ароматите му от носа си", каза холандецът.

Андерсън от своя страна отрече, да е изпускал благовония по време на мача, като на свой ред обвини съперника си в лоша миризма.

"Ако си мисли, че аз съм развалил въздуха, то греши на 1000 процента. Кълна се в децата си, че не съм изпускал газове по време на мача. Той обаче миришеше на развалени яйца. Беше ужасно. Не е прав да прехвърля вината на мен. По-добре да потърси лекар, за да се справи с газовете в стомаха си", коментира Андерсън, който е с 13 години по-голям от своя съперник.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!