Краси Георгиев: Не съм си и помислял да се откажа по време на бягането

Донислав Донев 02 октомври 2018 в 14:17 2294 0

Окрилен от постигнатия успех преди няколко дни в Пловдив, Краси Георгиев сподели на пресконференция днес, че е готов за нови подвизи.

Ултрамаратонецът бяга повече от две денонощия в Градската градина в града под тепетата, като по този начин той събра средства в подкрепа на децата с онкохематологични заболявания. 

Георгиев благодари на целия си екип, който му помогна да постигне целта си и "предупреди" всички гости в Клуб на пътешественика, че в бъдеще ще има нови предизвикателства с благотворителна кауза. Той сподели и някои от най-трудните и забавни моменти по време на бягането.

"В един момент много ме заболяха краката, не очаквах да се случи това и ми беше много тежко. Все пак това е част от бягането и не мога да спра и да кажа на всичките хора, които се бяха събрали "Аз спирам". Няма как да стане, а и аз нямаше да се гордея с това, дори нямаше да се покажа по улиците.

Колкото и да си подготвен, винаги се случва нещо, просто трябва да очакваш неочакваното и тук идва психологическия момент. Важното да продължиш след това. Аз очаквах, че ще има такива моменти, те се случиха, но в никакъв случай не съм си помислял да се откажа.

В 5 часа сутринта в неделя имаше някоко момчета, които се прибираха от ергенско парти. Те се включиха и много бързо промилите в тях спаднаха. Освен тях, много други се присъединиха, сред които и деца, което е много хубаво. Пловдив е прекрасен град и със сигурност бих направил нещо пак там", каза Георгиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews