Реваншът между Усик и Джошуа може да е през пролетта в Украйна

OFFNews 11 ноември 2021 в 14:09 1542 0

Промоутърът на новия крал в тежката категория на професионалния бокс Олександър Усик не изключва възможността реваншът срещу Антъни Джошуа да се проведе и в Украйна.

Според Александър Красюк той и екипа на британеца са избрали три възможни варианта, като в близките седмици ще вземат крайно решение къде да се проведе битката. Другите възможни дестинации са Великобритания и страта от Средния Изток.

“Планираме да се видим с Еди Хърн в близките седмици и ще стартираме преговори. Надявам се в края на годината да имаме решение. Знаехме, че ще има реванш, това е описано в договора. Няма почва за разочарование заради това, че няма да има обединителен мач за поясите на всички федерации.

Тайсън Фюри също трябва да направи задължителна защита и да потвърди шампионския си статут. От наша страна приоритет е реваншът с Джошуа”, коментира Красюк.

Усик стана шампион във версиите WBA, WBO и IBF, след като победи през септември Джошуа в Лондон. Реваншъг е планиран да се проведе през пролетта на 2022 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!