Мачът на парите е факт! Мейуедър и МакГрегър излизат за 180 милиона долара в Лас Вегас

Ивайло Йолчев 15 юни 2017 в 08:16 6526 0

Да, мачът на парите, първата хибридна среща в бойните спортове е факт. Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър едновременно потвърдиха,  че ще се бият на 26 август в Лас Вегас.

Флойд е непобеден в леките категории на професионалния бокс. Истински феномен! Ирландецът е най-голямата звезда на UFC. Но машината от ММА ще се бие по правилата на бокса.

Има защо! Мейуедър ще прибере 100 милиона долара за битката. Мистър Пари ще лапне и процент от приходите, които ще дойдат от телевизионния  кабелен канал, притежаващ правата за САЩ. Конър ще се задоволи с 80 милиона долара. От тях процент се полагат и на UFC, която му разрешава боя.

"Да, Мейуедър е непобеден в бокса, но МакГрегър ще го размаже", пророкува президентът на UFC Дана Уайт, "Флойд винаги има проблеми срещу съперници в обратен гард. Плюс това е на 40 години, а Конър на 27. Ирландецът може да просне всеки съперник само с един удар, много е здрав".

Припомняме българската нишка при великия американец. Последната му загуба въобще в бокса е на Олимпиадата през 1996 година. Тогава младият още Флойд пада по точки от нашия Серафим Тодоров. Сега обаче Сарафа мизерства в панелка в Пазарджик без работа и пукнат лев. Мейуедър играе за 100 милиона долара. Това е животът! 

Конър МакГрегър и останалите звезди на UFC може да гледате само по спортните канали на Мтел.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови