Флойд Мейуедър пристигна с две колички кеш в стриптийз клуб

OFFNews 05 май 2017 в 17:07 4797 0

Уникални кадри пусна най-богатият боксьор в историята Флойд Мейуедър. Той пристигна в стриптийз клуб в Лас Вегас с багажник, пълен с банкноти кеш.

Наложи се горилите на мистър "Пари", както е известен Флойд, да вземат две колички, за да пренесат "сухото". Всъщност, парите не са за харчене по танцьорки.

Самият Флойд отваря клуба в столицата на греха. Непобеденият при професионалистите боксьор си изкара разрешително от управата на Лас Вегас. Сега започва кастинг за танцьорки, който ще води лично.

Флойд иска момичетата да са по-екзотични, каквото и да значи това по неговите критерии. Не е ясно кога ще отвори клубът. Но явно вътре ще се върти яко кеш.

Припомняме, в момента Мейуедър се пазари за бой с ММА идола Конър МакГрегър. Американецът не излиза за под 100 милиона долара. Личното му богатство пък надхвърля 500 милиона долара.

Последната му загуба е на аматьорския ринг от нашия Серафим Тодоров на Олимпиадата през 1996 година. Припомняме, Сарафа тъне в мизерия в панелка в Пазарджик. Два свята, както беше казал поетът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!