Кобрата гневен: Нарочно не продават билети за България

Читател на OFFNews разкри как се е сдобил със скъпоценните места

Ивайло Йолчев Последна промяна на 13 септември 2017 в 16:32 7295 2

Кубрат Пулев алармира чрез фейсбука си, че се пречи всячески на продажбата на билети за български фенове за мача му с Антъни Джошуа. Срещата е на 28 октомври в Кардиф, до снощи бяха разграбени 70 000 места от общо 74 000.

"Всеки български IP адрес е с блокиран достъп до онлайн продажбата на билети за мача. Българите в България, които все още искат да си купят билети за мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 28-ми октомври в Кардиф, са лишени от тази възможност!", написа Кобрата.

"Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно!

Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф", така Кубрат Пулев коментира ситуацията със забранения достъп до продажбата на билети от България.

Линкът за онлайн продажбата е: https://www.stubhub.co.uk/joshua-pulev-seat-locaton.

Ето какво написа обаче приятел на OFFNews още вчера следобед. "Процедурата беше чудовищна, бях 8468-ми на опашката в 12.00 часа на обяд. 2 пъти системата ме отхвърли, но накрая - да", написа ни Христо, който има скъпоценните билети.

Така че по-скоро Кобрата може би е е подведен. Просто организаторите са се видели в чудо от заявките и са стопирали тези от България. Едва ли е нарочно и насочено срещу Пулев. А и няма проблеми за стотиците хиляди българи на Острова да купят билети, тъй като е логично те да проявят най-голям интерес.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови