Еди Хърн май се опитва да избегне сблъсъка Кубрат - Дилиан

OFFNews 04 юни 2018 в 10:27 2991 0

Промоутърът на Дилиън Уайт - Еди Хърн все по-често говори за евентуален елиминационен бой във версия WBC между неговия боксьор и Луис Ортис.

Наскоро стана ясно, че компанията Epic Sports and Entertainment на българина Ивайло Гоцев е спечелила търга за претендентски мач на IBF между Кубрат Пулев и британеца, победителят от който трябва да спори с Антъни Джошуа за световната титла.

"Ако ни се гарантира, че мач между Дилиън и Луис ще доведе до задължителна защита на Дионтей Уайлдър срещу победителя, веднага скачаме на битка с кубинеца.

Уайт не се страхува от абсолютно никого и е готов да се изправи срещу всеки. Не го спира дори и фактът, че Ортис е далеч по-тежък опонент от Пулев и ще му е по-трудно срещу него. Такъв мач ще прикове вниманието на хората със сигурност

Луис Ортис ще иска много пари от евентуален мач с Дилиан Уайт и този път това ще е наистина оправдано. Тези правила на различните федерации са много объркващи и дават много трудно шансове за труден съперник като Дилиан да има мачове за световната титла срещу шампионите. Просто защото всеки от тях би искал някой по-лек опонент, а Уайт определено не е такъв", каза Хърн пред "Скай Спортс".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови