Промоутърът на Уайт: Нямаше как да спечелим наддаването за Кубрат - Дилиан

OFFNews 31 май 2018 в 13:32 2017 0

След като загуби спора за организиране на евентуален мач за титлата IBF между звездата ни в профибокса Кубрат Пулев и Дилиан Уайт, промоутърът на британеца Еди Хърн чака да чуе плановете на победителя при наддаването - Epic Sports & Entertainment, който открито подкрепя българина.

"Искахме да спечелим и мачът да е на 28 юли в Лондон, но за съжаление Epic Sports&Entertainment извади много пари и взе срещата", каза Хърн пред boxingscene.com.

Както е известно, Epic Sports&Entertainment даде 1 500 111 долара, а предложението на Маtchroom бе за 831 111 долара. 801 305 долара пък бе офертата на "Зауерланд".

"Чакаме от победителите да внесат необходимите депозити в IBF, за да започнем конкретно да разговаряме по параметрите на мача и мястото му на провеждане.

В контакт сме с шефовете на компанията и съм сигурен, че ще изберем най-доброто място и най-добрите условия. Има шанс Уайт да се бие с Ортис за претендентското място на WBC, но там чакаме допълнителна информация за това как ще се развият нещата”, каза Хърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови