Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Джошуа: Ако Уайлдър иска да обедини титлите, трябва да се бие с мен

OFFNews 17 декември 2018 в 12:37 2037 0

Снимка Instagram: Anthony Joshua

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа за пореден път потвърди желанието си да проведе обединителен двубой с Дионтей Уайлдър.

В момента британецът се намира в Ню Йорк, за да подготви почвата за дебюта си на боксовия ринг в САЩ. Иначе Джошуа ще се качи на ринга на 13 април на "Уембли" в Лондон.

"За мен е важно да дойда тук, за да се срещна с феновете и да се запозная с местната култура. Ще се бия в САЩ, но сега за мен План А е да се срещна с Дионтей Уайлдър на "Уембли" през април.

Аз съм последователен в намеренията си. Искам да обединя титлите. Ако той иска да направи същото, тогава чисто и просто битката трябва бъде организирана.

В момента Еди Хърн преговаря с екипа му, така че ще видим какво ще се случи. Нямам причина да анализирам битката между Уайлдър и Фюри, освен ако не се бия с някой от тях.

Ставането в 4 сутринта, за да видя как се бият, не е моята бира. Ако Уайлдър наистина мисли, че може да ме победи, той трябва да се бие с мен и да го докаже", каза Джошуа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews