Quantcast

Дилиън Уайт засипа със закани Кобрата

OFFNews Последна промяна на 05 юни 2019 в 19:09 2900 0

Британският боксьор в тежката категория Дилиън Уайт е поредният, който се нареди на опашката за световната титла в категория IBF.
Той се самопредложи за евентуален опонент на Кубрат Пулев, който е първи претендент за пояса, ако той бъде отнет на Анди Руис.

"Ако има реванш, IBF, може да отнеме титлата на Анди Руис. Ако я овакантят, с удоволствие ще я превърна в своя цел. Имат клауза за реванш, но IBF са много стриктни - така Антъни Джошуа стана шампион.

Тайсън Фюри не направи задължителната си защита срещу Вячеслав Глазков. Чарлс Мартин би Глазков и Джошуа плати прекалено скъпо за бой с Мартин, защото знаеше, че лесно ще му вземе пояса.

Ако отнемат титлата на Руис и ме изправят срещу Пулев за овакантената титла - ще го спукам от бой и ще я взема. Ще разбия Пулев на парченца", закани се Дилиън Уайт.

Думите му трябва да се възприемат в контекста на факта, че е клиент на мениджърската агенция на Еди Хърн, с която работи и Джошуа. Според правилата при отказ на Руис от титлата, то съперник на Кобрата трябва да бъде Агит Кабайел, който е следващият в ранглистата на федерацията.