Приятелката на Кобрата към Джени Суши: Познаваш ли Багата?

OFFNews Последна промяна на 16 май 2019 в 14:41 10957 0

Американската репортерка Дженифър Равало, популярна повече като Джени Суши, разкри след изслушването в Атлетическата комисия на Калифорния по жалбата й срещу Кубрат Пулев, че е била подложена на кибертормоз от страна на приятелката на българина - фолкпевицата Андреа.

Равало разпространи кадри от чат с Андреа в Инстаграм ден преди заседанието на комисията, която в едно от съобщенията си я пита дали познава звездата ни в UFC Благой Иванов - Багата, но не става ясно в каква връзка е въпросът.

"Имам снимки от чатове, в които тя ми казва "гордее ли се майка ми с мен", обижда ме и на български с тези думи. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно", заяви Суши пред кореспондентът на Нова телевизия.

Тя сподели още, че няма какво да каже на родния боксьор, както и че не вярва извинението му да е искрено. И от думите изглежда, че не е доволна от наложеното наказание на българина, който е със спрени права за шест месеца на територията на Калифорния.

"Искам той да понесе отговорност за това, което направи. Нямам какво да кажа на Пулев. Не мисля, че той съжалява въобще. Каза, че съжалява, само защото е наказан. Мисля, че трябваше да му отнемат лиценза по-рано и за по-дълго. Ако наистина съжаляваше, щеше да ме потърси по-рано, вместо да говори тези лъжи за мен. Освен целувката, той ме хвана за задните части и се засмя. Но, разбира се, действията му след това - наричайки ме лъжкиня и че това не се е случило - също ме засегнаха", сподели репортерката.

Пулев действително отрече да е хващал Суши на посоченото място, като разкри, че е гледал на нея повече като на приятелка, отколкото на журналист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови