Пиян пловдивчанин се заби в дискотека, след като влачи охранител с мръсна газ (видео)

След спор заради неадекватното му поведение пияният мъж започнал да влачи охранителя на заведението на задна скорост и се забил във фасадата

OFFNews 05 декември 2023 в 09:39 2150 0

Снимка Traffic News

Пиян пловдивчанин целенасочено заби колата си в сградата на нощен клуб, след като едва не уби охранител, който преди това се опитал да го свали от автомобила, предаде Нова телевизия.

Собственичката на дискотеката Антония Камберева разказа, че по-рано през нощта, "след като подпийнал", мъжът започнал да опипва момичетата в клуба и се наложило жената, която била с него, да помоли охраната да го изведе. "Така се стигна до агресията от страна на господина", каза Камберева.

Вън от сградата неговата спътница се качила в колата на шофьорското място и го помолила да тръгнат, при което мъжът я ударил и ѝ казал да се премести на задната седалка.

TrafficNews пише, че след като се качил в колата си, мъжът минал с мръсна газ през целия паркинг и точно пред входа на клуба демонстративно набил спирачки. Охранителят на заведението направил опит да извади пияния мъж от колата, но той включил на задна и започнал да го влачи с вратата. Охранителят паднал на земята, претърколил се няколко пъти. За късмет, колата спряла във витрината на залата, която се намира в съседство, като счупила панорамен прозорец. Късото разстояние спасило живота на охранителя.

Намесили се и други мъже от охраната, които извадили пияния водач, за да не пострада още някой и повикали полиция. Взета му е проба за алкохол, която се оказала положителна. Дрегерът отчел над 1,2 промила. Според източници на TrafficNews пробата за наркотици също се оказала положителна.

"Когато дойде полицията се опита да излъже, че не е шофирал той. Пробата му за алкохол показа 1,33 промила", разказа охранителят на нощния клуб. Пробата за наркотици също се оказала положителна, твърди TrafficNews.

Мъжът е задържан за 72 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки