Ексклузивно Асен Василев е кандидатът за премиер, Петков призова за широка коалиция с 6-месечен хоризонт (видео)

Мануши Чхилар от Индия е новата Мис свят

OFFnews Последна промяна на 19 ноември 2017 в 12:49 13316 0

Снимка Twitter

Представителката на Индия Мануши Чхилар спечели конкурса „Мис Свят” за 2017 година, който се проведе на остров Хайнан, Китай. Първа подгласничка стана мексиканската представителка Андреса Мезе, а за втора бе определена Стефани Хил от Англия.

Чхилар успя да грабне журито след кръга „Въпроси и отговори”. На запитването „Коя професия заслужава най-високо възнаграждение?”, претендентката отговори по следния начин:

„Мисля, че най-важната професия на света е да си майка. Тя не само заслужава най-високото възнаграждение, но и най-много любов и уважение”.

Чхилар е 5-ата представителка на Индия, която печели престижния конкурс.

През 1966 година Рийта Фариа грабва короната, следвана от Ашвериа Рай Баччин през 1994 година. През 1997 година Диана Хейдън застава на първо място на „Мис Свят”, а през 2000 година Юката Муке е определена за най-достойната жена в света.

Мануши Чиллар е студентка в женския правителствен медицински колеж „Боун” в Сонепат.

Според визитката ѝ в сайта на конкурса пише, че иска да се реализира като сърдечен хирург и мечтае да отвори болници с нестопанска цел в селските райони на Индия.

България бе представена от 25-годишната манекенка и модел Вероника Стефанова от Земен. Тя навлиза в света на модата, когато е едва на 7 години. Разболява се от анорексия, но след като успява да се възстанови се превръща в лице на борбата с коварната болест.

Кристиан Костов пък бе първият български певец, който пее на конкурса „Мис свят”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови