Цецо Соколов: Изиграхме един от най-слабите си мачове срещу Франция

OFFNews Последна промяна на 17 септември 2019 в 13:12 1475 0

Снимка volleyball.bg

Диагоналът на българския национален отбор по волейбол Цветан Соколов, сподели пред БНР след загубата от Франция с 0:3 гейма на европейското първенство, че тимът ни е изиграл един от най-слабите си мачове през сезона.

"Казах още преди, че не трябва да гледаме от другата страна какво се случва, а да видим от нашата страна какво става. А днес стана така, че направихме страшно много грешки.

Първият гейм въобще ни нямаше. Затова трябва да видим детайлно какво точно направихме в тази среща. Това не бива да се повтаря, защото днес изиграхме един от най-слабите си мачове.

Франция е един отбор, който колкото и да го натискаш със сервис, състезателите посрещат добре. Имат такива проценти в посрещане, с каквито не може да се похвали никой друг отбор.

Натиснаха страшно много със сервис, ние не можахме да се противопоставим и резултата е на лице. Сега мислим за предстоящата среща с Италия.

Излизаме да покажем добър волейбол и да се види едно друго лице. Трябва де се раздадем и да покажем, че това, което се случи не може да се повтори", каза Соколов.

Тази вечер "лъвовете" се изправят срещу Италия. Срещата между двата тима започва в 21:45 часа българско време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови