Вместо виц на деня - 30 октомври

OFFNews 30 октомври 2013 в 15:48 9900 15

Студентската окупация на 272 аудитория на Софийския университет: 25 октомври 2013 Снимка: Сергей Антонов
Студентската окупация на 272 аудитория на Софийския университет: 25 октомври 2013 Снимка: Сергей Антонов

 

Препечатваме днешния фейсбук постинг на групата студенти, окупирали Софийския университет, заради талантливия присмех, с който младежите отвръщат на медийната помия, която излива върху им едно от изданията на Делян Пеевски. Насладете му се:

Колеги, приятели,

псевдомедийният майтап тече със страшна сила. Нашият приятел и съратник Кирил Чуканов се оказа страшен изверг, направо някакво чудовище: човек едновременно на Цветанов и на Прокопиев. Все едно кентавър – хем човек, хем кон. Или, да речем, чернокож китаец. Във „Всеки ден“ явно нямат проблем с това да поддържат едновременно две противоречиви твърдения. Това е ОК, то дори издава известна – неподозирана! – сложност на мисълта. За съжаление, колегата Чуканов умря от смях и сега няма как да разкрие истината, а именно – че работеше и за Хамас, и за Мосад, и за Макдоналдс.

Прочее, телевизия „Алфа“ продължава да излъчва радиоактивно алфа-, бета- и гамалъчение с твърдението си, че НБУ е частна фирма на Джордж Сорос. Това може и да е вярно, но в този случай СУ „Св. Климент Охридски“ е частна фирма на Джордж Лукас, която предстои да бъде включена в продажбата на LucasArts на Disney. Нека Силата бъде с Алфа!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!