Симона Халеп няма намерение да става майка скоро

OFFNews 26 юли 2019 в 10:12 2495 0

Шампионката от тазгодишното издание на турнира от Големия шлем "Уимбълдън" Симона Халеп не планира да става майка поне през следващите няколко години.

Румънката даде любопитен коментар, след като бе запитана, дали ако срещне милионер и стане негова жена ще е готова за деца.

"Не и през следващите няколко години. Ще играя тенис още няколко години и след това искам да мина на следващото ниво в други неща.

Ако децата ми в бъдеще искат да спортуват, тогава ще ги насърча. В случай, че не искат пак ще ги подкрепя и ще уважа техния избор.

Не ме питайте обаче за личния ми живот, това не е приятна тема и не желая да разкривам каквото и да било за него. Социалните мрежи? Честно казано не търся никого в тях.

И всъщност дори не следя публикации и разни такива неща. Просто прекарвам един час на ден и обикновено чета коментари и гледам за някакви новости", каза Халеп.

Припомняме, че по-рано през тази година румънката отново сподели плановете си в близкото бъдеще. "След 10 години с удоволствие бих имала 3 деца", споделя Халеб пред британския "The Gyardian".

Преди няколко дни пък румънката стана жертва на хакерска атака. Профилът на Симона в Инстаграм стана падна в ръцете на нагли измамници, които се опитаха да източат пари от последователите ѝ.

Тя има 1.3 млн. последователи в тази социална мрежа и изведнъж във вторник там се появи съобщение: "Здравейте, моля ви за помощ! В момента съм в Швейцария и банковите ми сметки тук не работят по някаква причина. Пратете ми на тази нова банкова сметка 500 евро, още през уикенда ще ви ги върна в троен размер".

Не е ясно дали някой се е вързал на тази лъжлива обява. Самата Халеп призна, че е станала жертва на хакерска атака и този пост вече е изтрит, а тя самата си е върнала контрола върху профила си в Инстаграм. На практика, той е стоял хакнат само няколко часа. Но достатъчно, за да събере 18 хил. лайка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови