Роджър Федерер се цели в Токио 2020

OFFNews 07 октомври 2018 в 11:21 1556 0

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че иска много да участва на Олимпиадата в Токио през 2020 година. Маестрото посети японската столица и разгледа олимпийското село, което се строи в момента.

"Какво мисля за Наоми Осака? Тя може да има лош ден. Да не и се получава форхенда или бекхенда, но винаги може да намери решение на корта. Млада, психически силна и много амбициозна. Изглежда, че се наслаждава на ролята си на голямата сцена".

Видях олимпийското село, което още се строи. Това е просто вълнуващо. Впечатлен съм. Бях в центъра на Токио и си мисля, че ще се получат едни страхотни олимпийски игри през 2020 година. Дали бих искал да участвам в тях? Да, много ми се иска.

В Швейцария специално местната федерация по тенис осигурява на младите състезатели всички най-възможни условия за добър тренировъчен процес и за развитие, така че ако някой иска наистина силно да успее в тениса, то тогава има предпоставки да го стори.

За да стане това обаче трябва да имаш голяма страст и да получаваш силна подкрепа от родителите си и други хора. Това ми помогна да бъда този играч, който съм днес", каза Федерер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews