Vivacom стартира излъчване на Eurosport 4К и Diema Sport 3 HD

Каналите ще разполагат с функция ТВ Архив за връщане до 7 дни назад в платформата EON

OFFNews 30 юни 2021 в 11:53 3234 0

Телевизионните услуги на Vivacom се обогатяват с още телевизионни канали, специално за любителите на спорта. От 01.07.2021 г. клиентите на трите EON пакета LIGHT, FULL и PREMIUM ще имат достъп до Eurosport 4K.

Новият спортен канал в 4К резолюция ще е наличен и за клиентите на допълнителен пакет 4K Ultra за интерактивна телевизия от Vivacom. С това общият брой телевизионни канали в UHD резолюция, предлагани от Vivacom, става общо 5.

Eurosport 4K ще осигури на зрителите достъп до първокачествен спорт с най-високата резолюция на картината, налична на пазара. До 11-ти юли програмата на канала ще предложи на феновете тенис турнира Уимбълдън, който се завръща след едногодишна пауза, а след това ще продължи с излъчването на летните олимпийски игри от Токио, Япония. Междувременно зрителите на Eurosport 2 ще получат възможността да се насладят на всички тенис мачове от Уимбълдън в периода на провеждане на турнира с коментар на български език.

Със старта на новия Eurosport 4K канал всички EON клиенти ще могат да се възползват от EON Sports Mode функцията, която освен статистика и спортна информация за европейските футболни финали на UEFA EURO 2020, ще предложи и достъп до всичко случващо се на корта на Уимбълдън при мъжките двубои. По този начин обхватът на функцията се разширява с нов спорт, за да предостави максимално полезна и навременна информация за спортните фенове.

От началото на най-горещия месец от годината, Vivacom добавя още един спортен канал за потребителите на всичките си телевизионни платформи. Diema Sport 3 HD ще бъде наличен като част от допълнителен пакет DiemaXtra и включен по подразбиране за абонатите на EON PREMIUM и всички XL+ пакети за IPTV от Vivacom. Новият канал ще предложи още по-качествено и вълнуващо изживяване за почитателите на спорта и ще излъчва футболните мачове от немската Първа и Втора Бундеслига и френската висша дивизия Лига 1. Цената на месечния абонамент за DiemaXtra се променя на 11.99 лв. с ДДС, като само през месец юли Vivacom предоставя специални промоционални условия за допълнителния спортен пакет, който се предлага напълно безплатно за срок от 3 месеца.

Новите спортни канали ще разполагат с функция ТВ Архив за връщане до 7 дни назад в платформата EON.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови