Кирил Добрев: Патриотите продадоха за 20 лв. гласовете на своите избиратели

OFFNews 25 април 2017 в 12:44 4661 6

20 лв. е цената, на която коалиция „Обединени патриоти” продаде гласа на своите избиратели, решавайки да управлява в коалиция с ГЕРБ. Близо толкова е разликата между минималната пенсия в момента и тази, за която се договориха патриотите и Бойко Борисов. 

Това коментира народният представител Кирил Добрев в Габрово. Той отново заяви, че ще продължи да работи за хората от региона, като обърна специално внимание върху развитието на туризма, който според него трябва да бъде обща кауза на четирите общини. По този повод Добрев сподели и една своя идея - в центъра на град Габрово да бъде изградена платформа с макети на туристическите забележителности от цялата област.

Добрев апелира и за поставянето на съоръжение тип „легнал полицай” на пешеходната пътека пред селището за слепи хора на главен път Габрово – Велико Търново в района на Дряново. „Надявам се, че скоро ще бъде направено всичко необходимо за разрешаването на проблема с водоснабдяването на Севлиево, като мога да дам уверение, че след многобройни разговори с представители на служебното правителство, казусът е пред разрешаване”, коментира още Добрев. 

„БСП беше подложена на сериозен натиск, за да влезе в коалиция с ГЕРБ, включително и с намеса отвън, но такава стъпка би била предателство към избирателите, които подкрепиха левицата на тези избори”, категоричен беше Кирил Добрев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8962

8

BREGNEV

25.04 2017 в 18:24

A ти Балкански забрави как хейтваше за Атака.

10571

4

Hissarion

25.04 2017 в 13:43

След като изгониха Гергов, не е ли логично БСП да се отърват и от този офшорник?