Дончев: Когато човек става за всичко, не става за нищо

Симона Костадинова 13 май 2016 в 12:46 5677 4

"Когато един човек става за всичко, той вероятно не става за нищо".

Това каза вицепремиерът Томислав Дончев по повод вчерашното предложение, представено от Цветанов, именно той да поеме поста на подалия оставка Ивайло Калфин. 

Попитан защо е отказал поста, Дончев отговори: "Ако ме поканите на кафе мога да приема или да откажа, в държавната служба такива неща няма, когато става дума за такива тежки отговорности".

Вицепремиерът благодари за добрите оценки, който са били дадени на него и на работата му. "Да поема социалното министерство би довело до невъзможност да си върша работата по всички останали ресори с енергията и с желание", каза той.

Дончев подчерта, че не е получавал предложение от парламентарната група на ГЕРБ да оглави министерството. "С министър-председателя коментирахме и вчера, и днес всякакви сценарии. Много варианти имаше, но вариантът аз да поема тези функции не е стоял. Това би довело до тежка щета за всички останали ресори", каза той.

Днес стана ясно още, че заместничката на Калфин в социалното министерство Зорница Русинова ще поеме неговия пост по предложение на премиера Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

3

Red or Dead

13.05 2016 в 13:34

“““....Дончев: Когато човек става за всичко, не става за нищо““““


Удивително точен анализ на Боко КАУНЯ, само аз бих поставил 1 то става в .........кавички, ОЧЕВАДНО защо...ДА ЛИ.:):):)

Инак КРЕТЕНИЯТА в ГЕПИ Е ВИНАГИ на МАКС......значи до тази сутрин Квази беше ОК, а днес опа, крилати фрази.....ами както се казва на матрЯла...по матрЯлски.......

29585

1

Izalina

13.05 2016 в 13:13

закачка с Кунка мейби ? :)

 
X

Да помогнем на украинските деца!