Quantcast

Горанов: Готови сме на всичко, за да се оповести докладът за КТБ

OFFNews Последна промяна на 16 февруари 2016 в 18:26 3356 5

"Готови сме на всякакви мерки, за да се разсекрети информацията около фалита на КТБ", обяви в кулоарите на парламента финансовият министър Владислав Горанов, цитиран от bTV.

Той допълни, че би предложил и законодателни промени по темата. Горанов каза още, че става дума за частен договор на синдиците на КТБ и „Аликс партнърс” и въпреки че клаузата за конфиденциалност е стандартна, трябва да се положат усилия за публичност на информацията.

„Готови сме на различни мерки, защото не бива да остават съмнения у хората, че крием нещо”, заяви министърът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.02 2016 в 20:52

На дсб им се разтрепериха гащите, сега ще почнат да искат оставки, нищо чудно да гласуват ЗА при вота на недоверие.

16.02 2016 в 19:29

Какво ви стана, г- н Горанов. Защо така изведнъж се разбързахте да публикувате данни и са спирате търгове.?
Нещо ви стиска чепика, Горанов, кажи си !

16.02 2016 в 19:28

Ето рожби ще ви кажа отсега да си знаете какво ви очаква.

От герп първоначално настояха да подпишат засекретяване на разследването за да могат спокойно да видят дали за 2 години са замазали следите със синдиците на тим и ръководещата разследването бивша здравна министърка Деси Атанасова. Видяли са че са ги замазали и сега излизат с изпрани ризки.

Ние платихме за ктб, платихме и за разследването. Те пък "Готови сме на всичко, за да се оповести докладът за КТБ" Ох че са коректни 2 години по-късно!

16.02 2016 в 19:14

А годиви ли сте да оповестите кой от вас си тури подписа на договора за засекретяване на разследването с чуждестранна фирма, която няма подобна практика при предходни разследвания

16.02 2016 в 18:32

Не ви вярваме. Ако ще да сканирате доклада и да го качите онлайн, пак не ви вярваме. Вие сте патологични лъжци, оплетени в толкова много зависимости, че каквото и да направите, с нищо няма да създадете впечатление, че работите за хората