Десислава Радева открива фест на красотата и прическата

OFFNews 22 март 2018 в 12:34 3293 0

Съпругата на президента Десислава Радева ще откриe XXVII-я Италиански фестивал на красотата и прическата утре. 

Тържествената церемония ще се състои пред Палата 2 на Международен панаир - Пловдив от 11 часа, съобщиха организаторите от "Christian of Roma".

С шоу-спектакъл на балет "Арабеск" и стилисти от "Интеркоафюр-България", озаглавен "Да спасим флората и фауната", ще бъде даден старт на 3-дневния форум. Артистичната атракция е и своеобразен подарък за 25-годишнината на компанията организатор "Christian of Roma". Очаква се появата и на доайена на българските фризьори - стилист Кръстьо Капанов, който е председател на Националното сдружение на фризьорите и президент на "Интеркоафюр-България" за Източна Европа.

Дипломатическият корпус ще бъде представен от съпругата на италианския посланик в България Н. Пр. Стефано Балди - г-жа Антонела Ренци. На церемонията по откриването на международния форум за фризьорство ще присъства също генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани. Присъствие са потвърдили и съпругите на посланиците на Белгия и на Южна Корея у нас.

Сред официалните гости ще бъдат президентът на Италианската търговска камара Марко Монтеки, председателят на "Конфиндустрия-Италия" Пиетро Луиджи Гия. По традиция на откриването ще присъстват представители на областната и на общинската администрации в Пловдив, на Международен панаир – Пловдив, на бизнес и шоу елита у нас.

65 представителни компании на най-известните световни марки в индустрията на красотата участват в тазгодишното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата. 3-дневната програма включва специализирани обучения и демонстративни шоута и семинари, водени от световно известни стилисти, презентации на уникални продукти и техники, национални конкурси по фризьорство, грим и маникюр, допълниха организаторите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови