Йога килим за Twisted Sister на Каварна, бира и вино за Within Temptation

OFFNews 26 май 2015 в 15:49 2985 0

С наближаването на Kavarna Rock 2015 всяка една от групите вече е изпратила своя дълъг списък от изисквания. „Вече сме свикнали с всякакви изисквания на групите и почти нищо не може да ни изненада. Все по често имаме изрични запитвания за марки напитки, но тази година имаме и марки, които са изрично забранени”, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Within Temptation ще наблегнат на спортните напитки, но няма да минат без бира и вино. Предпочитат българска бира и по възможност виното да е Бордо. За твърдия алкохол изборът е Havana Club Ром - минимум седем годишен. Вокалистката Шарън Джени ден Адел пък иска много и различни видове чай. От групата имат изискване за вегетарианска кухня, която е приоритет на по-голямата част от състава.

Първото изискване в списъка на Twisted Sister не е свързано с храна или напитки. От екипа държат да имат специален килим за йога. Сред напитките се отличават наличието на сериозно количество текила и кокосова вода. Италианската кухня е предпочитана - в деня на концерта групата ще похапва паста, а след шоуто 10 големи пици. Специално внимание е отделено и на новия барабанист Майк Портной, който е поискал специален сет с барабани.

Delain не се отличават с големи изисквания откъм кухня и напитки. Това, с което групата със сигурност не би направила компромис е “Junk Food” – другото име на вредната храна и полуфабрикатите, както и лютите ястия. Специално внимание се отделя на басиста им Ото, който е алергичен към ядки. Вокалистката Johanna Wessels иска да има голямо огледало. И те като Twisted Sister ще похапват пица след края на шоуто.

Изискването на Kamelot е наличието на богат асортимент сандвичи, който да ги очаква при самото им пристигане. Залагат на твърдия алкохол - водка и уиски, и на леката храна – менюто им е съставено основно от различни видове салати.

UFO са групата, която иска през цялото време на престоя си да има топло кафе на разположени и топла супа преди концерта, за разлика от Unisonic, които ще наблегнат на бързото, но вкусно хапване с пилешки крилца и хамбургери.

„Искаме да напомним на всички почитатели на рок музиката, че билетите за Kavarna Rock 2015 ще поскъпнат от 01 юни, така че остават броени дни, в които могат да си закупят билети на преференциални цени“, съобщават организаторите.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Ивелин Михайлов: Запознах се с Николай Марков 3 месеца преди изборите