Кадиров обяви сватбата на столетието в Русия

ОFFNews 18 юли 2017 в 14:19 4854 0

Тържеството в Грозни по случай ребрандирането на местната футболна гордост от Терек на Ахмат роди и друга голяма новина. Кой да я съобщи, ако не домакинът Рамзан Кадиров. Иначе Ахмат е името на покойния му баща, а идеята за прекръстването дойде "спонтанно" от феновете.

Главата на Чеченската република даде прием за руски знаменитости като Яна Рудковская, Евгений Плюшченко, Валерия, Виктория Лопирева, Тимати, Николай Басков. В Грозни долетя самият Роналдиньо, легендата на бразилския футбол.

Кадиров даде прием по случая прекръстването на Терек на Ахмат, както се казва неговият баща, също чеченски лидер, убит преди години

Прочутият оперен и поп певец Николай Басков неочаквано прекъсна вечерята и направи романтично предложение на красивата Виктория Лопирева. Тя е посланик на Мондиал 2018 в Русия, също така тв процудент, водещ, модел и какво ли още не.

Николай сложи брилянт върху ръката на русото изкушение и се обясни в любов: "Моето сърце напълно й принадлежи, вече не сме приятели", каза певецът, който също така е и актьор.

Николай е лудо влюбен във Виктория

Кадиров побърза да обяви сватбата за 5 октомври, като домакин отново ще бъде Грозни. "Съвсем скоро! В град Грозни! Сватбата на столетието! Заинтригувах ли ви? И така, на пети октомври, в деня на град Грозни в столицата на чеченската република ще се състои грандиозно събитие.

Сватбата на Народният артист на Руската федерация, "Златният глас" на нашата страна Николай Басков и очарователната телевизионна водеща, "Мис Русия 2003", посланик на Мондиал 2018 Виктория Лопирева. Сърцата им се намериха в Грозни", написа Кадиров.

Булката стана Мис Русия преди 14 години

Футболните нишки не спират дотук. И за двамата ще е втори брак. Преди 4 години Виктория вдигна сватба на Малдивите с руския национал и плейбой Фьодор Смолов. Но разводът не закъсня.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!