Война в Солун заради левскар

offnews 02 януари 2017 в 11:29 4264 0

Истинска война се разрази в Солун заради бившия любимец на Герена - Гари Родригес. Крилото на ПАОК прави уникален сезон в Гърция, като за 22 мача дотук записа 8 гола и 6 асистенции. Галатасарай дава 2,5 милиона евро за бързака с холандски паспорт.

Трансферът се смята за 90% сигурен, въпреки че гърците искат 4 милиона евро за национала на Кабо Верде. Това разгневи привържениците на ПАОК, едни от най-лудите на Балканите. Те обявиха, че смятат трансфера за "престъпление". Гари е техен любимец.

ПАОК обаче извади нападателя от групата за предстоящия кръг, тъй като главата на футболиста е замаяна от офертата на турците. Това е сигурен знак, че връщане назад няма. Президентът на ПАОК - Вризас, отказа да коментира по телефона от Колумбия, където е на почивка. Той заяви, че ще говори на 4 януари, когато се прибира в Солун.

Грандът от Истанбул смята да привлече Родригес като заместник на немската суперзвезда Лукас Подолски, който е пред трансфер в Китай, тръбят край Босфора. Галатасарай са дали уникална заплата на Родригес, която той няма как да откаже.

Кариерата на Гари Родригес потръгна след трансфера му от Холандия в Левски през 2013 година за 300 000 евро. Той остана два сезона на Герена, в които записа впечатляващите 23 гола за 35 мача. После беше продаден на испанския Елче срещу 600 000 евро, откъдето пък премина в ПАОК

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови