Валядолид въздиша по звездата на ЦСКА

OFFNews 18 май 2018 в 10:36 2569 0

Испанският Валядолид е един от клубовете, които следят звездата на ЦСКА Фернандо Каранга от дълго време. Шеф на втородивизионния испански тим обаче призна, че бразилецът няма как да премине в отбора, пише "Тема спорт":

"Каранга ни е скъп. Имахме интерес още през зимата, но тогава не се стигна до сделка. След пролетния полусезон и с оглед появилата се информация, че е желан от Марсилия, смятам, че е невъзможно да привлечем нападателя", коментира директорът на Валядолид.

Около бъдещето на Каранга имаше редица публикации в чуждестранните медии през последните месеци, но на този етап евентуален негов трансфер е замразен заради травмата му.

Иначе ЦСКА има за цел да подобри защитата си. "Червените" се интересуват от холандския бранител Стивън Перейра (24 г.). Той е централен защитник, а договорът му с втородивизионния МВВ Маастрихт изтича. 

Армейците са един от заинтересованите отбори и обмислят да му предложат договор. Перейра е използван основно като централен бранител, но може да действа и като десен бек. "Червените" със сигурност ще се подсилят и на двете позиции през лятото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!