Валери Божинов имал знания да помогне на Левски, но не го слушали

OFFNews 27 декември 2023 в 17:55 1651 2

Божинов

Снимка ФК Септември

Божинов притежавал връзка с играчите

Бившият футболист на Левски и още куп клубове у нас и по света Валери Божинов заяви в интервю за подкаста “Код Спорт”, че много иска да помогне на “сините” в настоящата тежка игрома ситуация, но докато е бил на “Герена”, явно никой не го е слушал.

"Като човек, който обича Левски, публиката… искам много да помогна на този клуб, за развитието му. Да започне да прилича на клуб, да има успехи и да се развива. Не крия, че имаме добри отношения с треньора Николай Костов, Даниел Боримиров, Наско Сираков.

Но, как да ви кажа, моите виждания, говоря неутрално, имам визия и неща, опитах се, без да се мешам, да помогна на отбора и клуба да се развиват в добра посока. Имам много силна връзка със съблекалнята и футболистите по простата причина, че до преди няколко години бях в тази съблекалня.

Знам как да вляза под кожата на тези футболисти, да комуникирам с тях и мога да кажа, че докато бях на стаж, имах много силна връзка с момчетата. Комуникирах с тях без да имам някакъв интерес.

Исках просто да помогна да продължи ентусиазма, да има успехи и победи. По мой си начин, без да влияя и да казвам кое как да стане, чисто тактически. Но явно не бях слушан, не можаха да ме разберат”, каза Валери Божинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-685

2

Козин Човков

28.12 2023 в 00:55

Много вожд, малко индианец. Всеки е готов да дава акъл, но никой да работи.

400

1

демотиватор

27.12 2023 в 19:46

"... но не го слушали."

Много добре те слушаме, Божинка, давай все така (ジ)

https://www.gol.bg/a/406-biseri/269511-smyah-nay-krilatite-lafove-na-valeri-bozhinov
 
X

Да помогнем на украинските деца!