Треньорът на Барса след загубата: Всичко беше чудесно, с изключение на резултата

OFFNews 07 февруари 2020 в 11:41 1306 0

Треньорът на Барселона Кике Сетиен сподели, че е останал доволен от играта на каталунците и единственото, което не му харесва е резултата.

Снощи испанските шампиони отпаднаха на 1/4-финалите за Купата на Краля, след като загубиха от Атлетик Билбао с 0:1. Това се случи по изключително болезнен начин, тъй като попадението за баските падна в добавеното време на срещата.

Каталунците от своя страна бяха на приливи и отливи в играта си, като на моменти напрежението в клуба си пролича и на терена.

"Одавна съм във футбола и знам, че има мачове, в които вкарваш гол с единствения си удар и побеждаваш, а друг път губиш, след като си създал 10 положения.

Не зная дали това се дължи на увереност, вдъхновение или нещо друго. Това са неща, които нито треньорите, нито футболистите могат да контролират.

Всичко беше чудесно, с изключение на резултата. Жалко е, че отпадаме, но въпреки това видях напредък в някои аспекти от играта ни, които искаме да подобрим.

Не видях ситуацията с картона на Френки де Йонг за симулация. Казаха ми, че е имало явно нарушение, но не искам да коментирам съдийските решения", каза Сетиен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови