ЦСКА спечели търга за базите вече и официално

OFFNews 03 януари 2018 в 14:53 4716 0

ЦСКА официално беше обявен за победител в проведения конкурс за ползване на стадион "Българска армия" и базата в Панчарево.

"Червените" бяха и единствения кандидат на проведеното преди празниците наддаване. Те са дали оферта, която отговаря на условията на конкурса и удовлетворява държавата в лицето на ММС. Имаше и други изразени намерения, но те си останаха на думи.

Уведомления за приключилата на този етап успешно процедура бяха поставени на входовете на стадиона и на базата, както и пред офиса на фирмата "Сердика спортни имоти" на стадион "Васил Левски", както бе предварително оповестено.

До 10 януари трябва да бъде подписан и договорът между "Сердика спортни имоти" и ЦСКА.

Според подадената оферта от клуба са предложили цена от 62 000 лв. без ДДС на месец за наем на двете бази и 1 100 000 лв. без ДДС минимални инвестиции, които следва да се извършат в спортните обекти за срока на договора в процентно съотношение 70/30 спрямо двете обособени части: спортен комплекс "Българска армия"/спортен комплекс "Панчарево".

Според изискванията на конкурса тези инвестиции не подлежат на приспадане от дължимите месечни наемни вноски, съобщиха от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !