ЦСКА-София призна: Никой не иска при нас без Лига Европа

OFFNews 15 юни 2017 в 16:12 2158 0

Липсата на участие в Европа удря сериозно по трансферите на ЦСКА-София. Това призна треньорът Стамен Белчев, който остана заслужено на поста след силна серия в края на сезона. 

"Червените" трябваше да представят днес първото ново попълнение, но това не стана факт, а Белчев разкри причините за това. „Единственият нов футболист засега е Енрике. Не го представяме, защото има някои неща около договора му, които трябва да се уточнят. Надявам се до часове всичко да бъде наред.

Очакваме още футболисти. Най-вероятно още утре ще има още един нов футболист, но нека не бързаме. Водим преговори и очакваме в следващите дни да има развитие и около други играчи“, коментира треньорът

„Не бързаме и искаме да вземем качество, а не само количество. Искаме да вземе футболисти, които сме сигурни, че ще ни помогнат. За съжаление неяснотата около участието ни в Европа забавя нещата. За съжаление някои от футболистите, които договаряхме по-рано, отказаха поради тази причина“, призна Стамен Белчев. 

Явно от ЦСКА-София са се ориентирали само към чужденци. Талантливите млади българи бяха освободени  в голямата си част. някои подписаха с Дунав, други ще бъдат предложени на Царско село и Литекс. Трети са директно освободени. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!