Шеф в Барса укроти истерията около Неймар

OFFNews 18 юли 2017 в 17:12 1426 0

Снимка Facebook: FC Barcelona

Вицепрезидентът на каталунския гранд Барселона Жорди Местре заяви категорично, че каталунците няма да се разделят с една от суперзвездите си - Неймар.

Както е известно, от няколко дни всички испански и френски медии гърмят, че Пари Сен Жермен е готов да плати освобождаващата клауза на футболиста. Тя се равнява на 222 милиона евро в момента.

"На 200 процента Неймар няма да напусне Барселона това лято. Тази сутрин прочетох, че ПСЖ се намирали в решителни преговори. Няма причина отношенията между клубовете да се променят" отбеляза Местре.

На 25 години Неймар е на прага на петия си сезон в Барселона. Откупната му клауза за това лято е 200 милиона евро, а с оглед космическите суми, които се предлагат и раздават на пазара няма да е изненада, ако французите направят такава мегаоферта.

Припомняме, че основната трансферна цел на Барселона това лято пък е именно футболист на ПСЖ. Става дума за халфът Марко Верати. 

Според испанските медии, каталунският клуб е готов да предложи на парижани 65 милиона евро плюс правата върху Иван Ракитич. 

Барселона продължава с подготовката си в САЩ. Футболистите на треньора Ернесто Валверде ще се изправят срещу Ювентус в контрола на 23 юли.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови