Сектор "Г": 8-те милиона за емблемата ще бъдат платени

OFFNews 03 юни 2017 в 15:48 10842 0

Снимка Спортал

Сектор "Г" пусна декларация в отговор на тези, с които от Левски протестираха срещу решенията на БФС по казусите около участниците в Лига Европа. Феновете на ЦСКА-София твърдят в обръщението, че 8-те милиона лева за емблемата ще бъдат платени.

Както е известно, те бяха подадени като оферта до синдик Дора Милева от Иван Велчев - Кюстендилеца, един от тарторите на сектор "Г". Пускаме текста без редакция, за да не бъдем обвинявани в пристрастия. Ако има засегнати от езика на декларацията, нека бъдем извинени.

"Който донос вади, от донос умира.

През последните 48 часа от покрайнините на София със средна скорост от 3 декларации в секунда се надигна поредният смешен плач в синьо, който достигна и до нашите уши. Светещите жилетки умуват и премислят как и защо емблемата на нашия ЦСКА отново е там, където принадлежи.

Неуважаеми господа, обединената червена общност премина своята Голгота за последната една година. С неспирна борба, мъжество и немалка доза решителност, ние завоювахме онова, което по право ни принадлежи.

Естествено, това е непосилно за осмисляне от вашите мозАци, след като както знаем добре, сте свикнали да получавате всичко наготово - като минем през кетъринг и стюардство, та стигнем чак до подареното ви стадионче-кабрио, за което никой от столетната Кралица на среброто, която наричате любим отбор, не е дал и стотинка на държавата, за която сте толкова загрижени.

Триумф на абсурда е синовете на ДС и дъщерите на Цола Драгойчева да говорят за морал и олигархия след като от поне десетилетие насам самите вие не знаете #КОЙ дърпа конците и плаща заплатите на Осмокласника, Бумеранга, Бабатунде и всички останали футболни несретници, преминали през подуенската школа за вечновтори евроидиоти.

Най-добре авторът на декларации, без значение дали е доносникът Очко Бибочко или внукът на арменския поп, да погледне пак внимателно в кристалната си топка, с помощта на която очевидно прави несъстоятелните си и смешни предсказания и да предвиди колко точно човека ще има на Vivacow Arena в неделя на баража с Верея, въпреки предварително обявения от "сектора за мъже" бойкот на отчаянието. Жокер - записаните за турнира ни в памет на Дени отбори са повече от зрителите на предишния ви мач, така че говорим за двуцифрено число.

Произходът на парите, стоящи зад печелившата оферта на "Ред Енимълс", е повече от ясен за всеки, който има малко повече от две мозъчни клетки. Обяснихме го неколкократно, дори на новите ви най-добри приятелки от малкото Лудогорче 1914+34.

Осемте милиона ще бъдат платени, така че взимайте вазелина и започвайте тренировки, защото не мислим да спираме, а унижението от последната ни среща преди седмица ще ви се стори като кратка любовна игра пред грубите сексуални ласки, с които тепърва ще ви даряваме.

Съветваме "мъжете" и тяхната кукла на конци с птичи прякор и завидни шофьорски умения вместо да обръщат толкова внимание на "Г"олемите, да гледат собствената си паничка, където положението отдавна не е никак розово, а госпожиците от Сектор А все по-гласовити.

И тъй като разбрахме, че смятат да "безчинстват" в неделя по улиците на "техния" град в търсене на справедливост, ние от Фен клуб Сектор Г се надяваме да не се стига до прекалена ескалация на напрежението и нормалните граждани на Тел Авив да прекарат един хубав и спокоен неделен ден".

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Кристин Димитрова: седмокласниците писаха по разказа ѝ, а медиите я представиха като майката на Папи Ханс (подкаст)