Роналдо счупи рекорд по асистенции

OFFNews 06 ноември 2017 в 12:37 2454 0

Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не отбеляза гол във вратата на Лас Палмас при победата с 3:0 в последния кръг на Примера дивисион, но прати в историята пореден рекорд на "белия балет".

Португалецът много искаше да отбележи и видимо се изнерви от това, че не успя. В крайна сметка обаче Роналдо подаде на Иско, който оформи крайното 3:0 в 74-ата минута.

Това беше асистенция номер 84 за Кристиано с екипа на Реал Мадрид и той изпревари по този показател легендата Раул, който има 83. Резултатът му е и най-добрият за футболист на Реал в последните 25 години.

Междувременно защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос побърза да успокои Кристиано Роналдо и Карим Бензема за затрудненията им при реализацията през този сезон.

И двамата са вкарали по един гол в първенството, което е малко за очакванията към тях, както и към собствените им стандарти.

“Ще започнат да бележат, убеден съм. Бензема е доста сдържан в това отношение, докато Кристиано много се разстройва, когато не може да вкара. Никой в Реал няма притеснения, че не вкарват достатъчно.

Това са футболисти с голямо значение за клуба. Най-важното е да побеждаваме, за да намаляваме изоставането”, коментира Рамос пред “Марка”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !