Почитат паметта на Красимир Стоянов – Чико с детски турнир

OFFNews 05 юли 2019 в 15:28 1506 0

Приятели на починалия преди година бивш футболист Красимир Стоянов – Чико организират детски турнир в негова памет. Той ще се проведе в неделя от 9.00 часа на базата „Баухаус Арена“, а в него ще участват тимовете на „Септември“, „Сливнишки герой“, „Рилски спортист“ и „Ферион“.

Предвидена е специална награда „Чико“ за най-техничен футболист, какъвто беше бившият играч на „Септември“, „Беласица“ и швейцарския „Делемонт“.

Съотборниците и приятели на Чико от юношеския тим на ЦСКА от края на 80-те години ще изиграят демонстративен мач срещу бившите му съиграчи от „Септември“. В армейския тим ще бъдат Адалберт Зафиров, вратарят Йордан Йорданов – Жан, Румен Стоянов и др.

Начело на „Септември“ ще бъде участникът в световното първенство в Мексико-86 Георги Йорданов – Ламята, който обаче се пуска като вратар.

Красимир Стоянов – Чико беше един от най-обичаните футболисти на „Септември“, капитан на силния отбор от „Красна поляна“ през 90-те години. На 47 години той почина внезапно на 9 юли миналата година

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови