Пената: Има Левски в Елин Пелин и Кюстендил, защо да няма и десет малки ЦСКА-та

Последна промяна на 24 ноември 2017 в 15:41 1909 1

Почетният президент на ЦСКА и легендарен бивш футболист и треньор на "червените" Димитър Пенев говори за първите си стъпки в професията, както и за моментното състояние на армейците.

"Не можеш да бъдеш Хитлер или Сталин, трябва да бъдеш много по-гъвкав", отговори Пената на въпрос какви качества са необходими, за да си добър наставник. Той взема отношението и към моментното състояние на клуба от Борисовата градина.

"Господин Гриша Ганчев се ангажира с ЦСКА, а неговият план за клуба е сериозен. Не може обаче за кратък период от време лицето на отбора да стане далеч по-добро, отколкото в миналото.

Най-основното е сигурността, а тя започва с финансите. Не можеш да правиш план за къща, а да нямаш пари за тухли. Има много хора с възможности. Въпросът е да ти помагат добри бизнесмени, които знаят как да правят нещата.

ЦСКА случи на такъв човек и може да е за пример благодарение на Ганчев. За други неща може да го упрекват, но... работил съм с него и знам, че няма да се откаже от името на ЦСКА", заяви Пенев.

"Може и десет малки ЦСКА да се коментират. И Локомотивски клубове десет да има. И Левски има много - Елин Пелин, Кюстендил...

Такива са времената. Имена много, но само един ЦСКА е следван от феновете", отчете Пенев пред corner.bg, като визира вероятно създаденият през 2016 година ЦСКА 1948.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

551

1

reKontra

25.11 2017 в 00:35

Какво ли няма да направи един пенсионер за 5 лв!!!!