Наско Сираков: Важното е, че приятелството ми със Стоичков се запази

OFFNews 05 ноември 2018 в 14:37 8165 0

Легендата на Левски Наско Сираков присъства днес на откриването на автобиографията на Христо Стоичков и сподели, че най-радостното за него е запазеното му приятелство с Камата. Сираков добави, че "сините" имат сили да детронират Лудогорец и да станат шампиони на България.

"Минали сме през толкова хубави и лоши неща заедно. Най-радостното е, че приятелството се запази. Радвам се, че Стоичков имаше възможността да играе по времето на Наско Сираков.

Доволен съм от класирането на Левски в момента, а можеше и да е по-добре. Левски, ако иска да свали Лудогорец от върха, трябва да подобри доста неща в селекцията си. Левски е способен да детронира Лудогорец от върха", каза Сираков.

Бившият президент на Левски Тодор Батков, който също присъстваше на представянето на книгата на Камата пък заяви, че харесва футболът, който практикува в момента отборът на "сините".

"Левски играе приятен футбол. Има неща за изглаждане, но моля за кредит на доверие. Треньорът е добър определено – много по-добър от предишния. Вече с удоволствие ги гледам, преди се ядосвах. Следя, гледам, чета, интересувам се от Левски.

Голямо събитие за най-успелия български футболист. Всички сме се радвали на неговите успехи в Барселона, незабравимата 94 година. Достоен опонент, малко хулиган, но това е солта на футбола и мой приятел мога да кажа. Имаме много интересни случки покрай лова.

Аз съм бил в над 80 държави. Може би най-известният българин. Дори в затънтени държави като Зимбабве, Танзания като кажа, че съм от България казват Стоичков. Той е невероятен извор на истории. Голям приятел с жена ми, която е бивш състезател на ЦСКА по лека аткетика", каза пред Спортал Батков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови