Милан започна преговори с Диего Коща

OFFNews 08 юни 2017 в 16:46 1569 0

Някогашният европейски колос Милан стартира преговори с испанския нападател на Челси Диего Коща.

"Росонерите" смениха собствеността си през пролетта и в момента китайските собственици инвестират сериозни суми в опит да върнат величието на гранда от "Сан Сиро", както и вложените средства.

Вчера стана ясно, че 28-годишният голмайстор не влиза в плановете на Челси за новия сезон и опашката от кандидати за подписа му вече става внушителна.

Таранът пристигна на "Стамфорд Бридж" преди три години от Атлетико Мадрид и отбеляза 52 гола по време на престоя си. В последния сезон той изигра 35 мача за новите шампиони на Острова, в които вкара 20 попадения, а 10 пъти влезе в ролята на асистент.

По-рано през деня стана известно, че в посока Милан вече са се устремили двама от основните играчи на Лацио - Лукас Билия и Балде Кейта. Двамата отказаха да подновят договорите си, които изтичат през 2018 година, и "орлите" искат да ги продадат за 50 милиона евро.

Sky Sport Italia съобщи, че клубовете са уточнили всички подробности, но двойният трансфер не може да се счита за сигурен заради Кейта, който все още се надява да получи оферта от Ювентус. Челси, Монако, Интер и Наполи също проявяват интерес към сенегалския национал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки