"Марадона от Добринище" с нов открит урок

OFFNews 06 ноември 2017 в 20:12 2176 0

Снимка fcseptemvri.net

Популярният с прозвището "Марадона от Добринище" бивш капитан на ЦСКА Борис Галчев продължава с фамозното си представяне в Първа лига с екипа на Септември.

Галчев донесе четвъртата поредна победа на тима си тази вечер, след като вкара единствения гол при успеха с 1:0 над Пирин Благоевград в последен мач от 15-ия кръг. Той вкара и за победата отново с 1:0 над Дунав Русе в предишния тур.

Момчетата на треньора Милен Радуканов изиграха добър двубой, като не заслужаваха поражението, но продължават да показват слабост пред гола, което се оказа решаващо и тази вечер.

Попадението на Галчев падна в деветата минута. Той получи далечно подаване от Антони Иванов в наказателното поле, пое топката и технично преодоля стража на Пирин Макенджиев, след което триумфално се разписа във вратата на бившия си тим.
След мача Галчев определи победата над Пирин като много важна с оглед постигането на целите пред Септември за сезона.

“Сега се говори лесно, преди четири кръга беше много трудно. Искам да благодаря на целия отбор, не са много феновете ни, но ни подкрепят от сърце. Пирин ни надигра днес, но ние ги излъгахме.

Постигнахме много важна победа преди паузата. Ако имахме километраж днес, щяхме да го превъртим. Пред нас целта е оставане, не можем да се заблуждаваме.

Колкото по-напред завършим, толкова по-добре”, довери той. Галчев коментира и победата на ЦСКА над Лудогорец вчера: “ЦСКА бият против съдиите и не е за първи път, вече седма поредна година. Дай, Боже, да станат шампиони”, пожела си Боби, който напусна ЦСКА след конфликт със собственика Гриша Ганчев заради публично отправени критики към чужденците в отбора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови