Марадона от Добринище не си брои победите над Левски

OFFNews 15 септември 2017 в 12:17 1761 0

Капитанът на Септември Борис Галчев, популярен и с прозвището Марадона от Добринище, не изпитва никакво притеснение от името и класата на Левски преди гостуването на тима му на "Герена".

Двубоят е тази вечер от 20 часа и се очаква с интерес от публиката, тъй като ще предостави любопитен сблъсък между новия треньор на "сините" Делио Роси и предшественика му Николай Митов - Жадното.

"Играем за победа срещу Левски. Равенство ни върши работа, за победа отиваме. Левски си е Левски, няма какво да коментираме, играем на "Герена". Ще се постараем да играем футбол и да можем да измъкнем нещо.

Този мач няма да е по-специален за мен, знам, че не ме обичат на "Герена", защото съм играл за ЦСКА. Аз не съм и очаквал топло посрещане там. Живи и здрави да сме, това е футболът.

Най-добрият ми мач дано да предстои. Имам много мачове срещу Левски, там в снега преди време играхме. Но не мога да ги помня всичките, малко победи ли бяха, не мога да ги знам до един", добави Галчев, който в предишния кръг вкара фамозен гол от пряк свободен удар срещу Етър.

"От Христо Янев научих много за фауловете, винаги трябва да тренираш много и се получава", завърши халфът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!