Лукаку наказа Ман Сити в дома на НАСА (видео)

Моуриньо ревна за нови трансфери, посочи Уест Хям като кандидат за титлата

OFFNews 21 юли 2017 в 09:17 2667 0

Снимка AP

Няма съмнение, Ромелу Лукаку се оказва отлична инвестиция на Ман Юнайтед, откъдето платиха 75 милиона паунда за правата на нападателя от Евертън. Белгийският национал се разписа срещу Ман Сити за успеха 2:0. 

Лукаку бележи във втори пореден тест на "червените дяволи" в САЩ. За първи път дерби на Манчестър се изигра извън Острова. Домакин беше Хюстън, а рапърът Дрейк даде старта. В дома на НАСА се разписа и Маркъс Рашфорд.

Мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола пусна доста експериментален състав, включително и юноши, които доста се понравиха. Колегата му Жозе Моуриньо също не изпадна в див възторг. Специалния в свой стил предпочете да реве за нови играчи.

"Привличането на Лукаку и Линделоф е страхотна работа на нашия директор Ед Уудорд, но ние се нуждаем от още. Погледнете останалите - шампионите взеха трима много опитни и класни играчи.

Сити е активен на пазара, Ливърпул също. Какво да кажем за Уест Хям? С Джо Харт, Чичарито и Арнаутович те ще играят за титлата на Англия", прогнозира Моуриньо.

"Отборите правят фантастични трансфери и аз чакам повече в това отношение. Разбирам трудностите, работим от първия ден и няма да спрем до 31 август", сподели още мениджърът на Манчестър Юнайтед.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!