Лудогорец се огледа в звезда на ЦСКА

OFFNews 17 юни 2019 в 23:50 1775 0

Лудогорец планира да се подсили с бившия ас на ЦСКА Жоржиньо. Националът на Гвинея-Бисау игра при "червените" през миналия сезон под наем от френския Сент Етиен.

Двата клуба са постигнали договорка, според която "орлите" ще платят откупната клауза, записана в договора на крилото, твърди контролираният от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев сайт Гонг.

През пролетта Жоржиньо остави добри впечатления с играта си за ЦСКА. "Червените" искаха да го привлекат за постоянно, но са се отказали, тъй като сумата, която Сент Етиен е поискал била твърде голяма.

За Лудогорец обаче не било проблем да извади въпросната сума, която не се цитира. Няма и официално потвърждение от страна на разградчани.

23-годишният футболист е продукт на школата на Манчестър Сити. Той има двойно гражданство - португалско и на Гвинея-Бисау, като в момента е на лагер с националния отбор за Купата на африканските нации.

Ако привличането на Жоржиньо се осъществи, то той ще бъде четвърто лятно попълнение в Лудогорец. Преди него в Разград акостираха Джордан Икоко, Мавис Чибота и Дан Битон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови