Лудогорец не загуби в Москва и запази шансове за футболна пролет в Европа

OFFNews 28 ноември 2019 в 21:58 1485 0

Лудогорец и ЦСКА Москва не успяха да се победят, завършвайки наравно 1:1 в двубой от Група Н на Лига Европа, игран на стадион "ВЕБ Арена".

Двата отбора спретнаха доста здрав и равностоен мач, в който головете паднаха едва в средата на второто полувреме. Клаудиу Кешерю (66') даде аванс за разградчани, но малко след това Фьодор Чалов (76') възстанови баланса в резултата.

Така след благоприятния резултат в другия мач от групата Лудогорец запази втората позиция. "Зелените" са с актив от 7 точки, с 1 повече от Ференцварош, който завърши наравно 2:2 с лидера Еспаньол.

Шампионите на България ще решават бъдещето си в Европа в последния мач от групата, когато приемат унгарците на "Лудогорец Арена" на 12 декември и не трябва да допускат загуба.

ЦСКА М: Акинфеев, Фернандеш, Обляков, Кучарев (Дзагоев 55'), Бистрович, Карпов (Бийол 76'), Дивеев, Сигурсон (Ахмедов 64'), Влашич, Магнусон, Чалов
Треньор: Виктор Гончаренко

Лудогорец: Илиев, Сисиньо, Терзиев, Григоре, Недялков, Анисе, Баджи, Вандерсон (Чибота 81'), Марселиньо (Дяков 77'), Лукоки, Кешерю (Швиерчок 87')
Треньор: Станислав Генчев

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови