Лош късмет за Лудогорец в Унгария

OFFNews 31 юли 2018 в 11:27 3581 0

УЕФА назначи австрийския съдия Мануел Шутенгрубер за арбитър на реванша между унгарския МОЛ Види и Лудогорец, който е утре от 21:00 часа на стадион “Панчо Арена” във Фелчут.

Първият мач между двата тима в Разград завърши 0:0 и Лудогорец се нуждае поне от голово реми, за да продължи.

Мануел Шутенгрубер е свирил мач на Лудогорец при поражението с 1:2 от литовския шампион Жалгирис през миналия сезон. Тогава той дава два жълти картона на играчите на разградчани - на Лукас Саша и Густаво Кампаняро. Все пак, на реванша “орлите” взимат своето и след успех с 4:1 продължават напред в Шампионската лига.

Иначе Шутенрубер е на 35 години и по професия е електротехник. След това е бил журналист, а вече работи като служител към “Каритас” (организация за социално подпомагане към Римокатолическата църква).

Той ръководи мачове от Първа Бундеслига на Австрия от 2010 година насам, а е международен арбитър от 2014 г. Негови помощници ще бъдат сънародниците му Роберт Щайнахер и Андреас Ротман, пише още “Меридиан Мач”.

Феновете на МОЛ Види в същото време не са големи оптимисти за предстоящия реванш. Според 66% от гласувалите в анкетата на feol.hu тимът им ще напусне надпреварата. Само 23% са на мнение, че тимът има сили да достигне групова фаза - било в същия турнир или в Лига Европа. Едва 11% считат пък, че отборът ще успее да стигне до елиминациите напролет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови