Любо Пенев е готов със списъка за трансфери

OFFNews 04 април 2019 в 11:20 1743 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е приготвил списък с  играчите, които иска да привлече в отбора, информира "Тема спорт". Наставникът е говорил с ръководството в понеделник, като е посочил постовете, които желае да бъдат подсилени. Той е обявил и някои конкретни имена, които е харесал.

Според информациите играчите, на които Пенев е хвърлил око, са българи. Всички освен един се подвизават в отбори от Първа лига, а другият е от чуждестранен тим. Сред спряганите имена са тези на Иван Бандаловски от Берое, Тодор Неделев и Кристиан Димитров от Ботев Пловдив, както и това на младокът Мартин Минчев от Черно море. Трансфер на Неделев изглежда труден за реализация, тъй като самият футболист няма голямо желание да играе на "Българска армия". Минчев и Димитров обаче са по-достъпни опции, като се появиха информации, че вторият дори вече е спазарен от "червените".

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов пък е набелязал 7-8 чужденци и клубът ще следи ситуацията с тях, за да види при какви условия може да ги привлече.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови