Левски взима безработни чужденци на килограм

OFFNews 16 януари 2017 в 07:33 2274 0

Янис Скондрас

Селекцията в Левски от чужбина се засилва. Днес при "сините" в Кипър трябва да пристигне защитникът на ПАОК Янис Скондрас. Десният бранител от няколко седмици преговаря с българския клуб. Според гръцките медии той иска да се запознае на място с офертата на Левски преди да подпише.

Скондрас става свободен агент след 6 месеца, а в ПАОК нямат намерение да разчитат на него. Бившият младежки национал на Гърция има общо 63 мача и два гола за тима от Солун.

Левски е много близо и до още един защитник от чужбина. Пред договор със "сините" е левият защитник Лерой Лабил, който за последно игра в холандския Маастрихт, пише "Меридиан Мач". Белгиецът е свободен агент, а клубът стартира преговорите с него още преди Нова година.

25-годишният футболист дълго време мислеше дали да приеме офертата, а Левски прати в края на миналата седмица главния селекционер Георги Чиликов на среща с Лабил.

Очаква се в близките дни Лабил да подпише със "сините" и след това да се присъедини към подготовката на отбора в Кипър. Преди него "сините" привлякоха нападателя Амаду Сукуна от Верея и чешкия бранител Давид Яблонски. Очаква се в близките дни договор с клуба да подпише и Антон Огнянов, който имаше един неуспешен период на "Герена" през 2014 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови