Левскарите бесни: Вън некадърния дует БориМитов

OFFNews 24 юли 2017 в 08:22 2227 0

Снимка Спортал

Дуетът Дониел Боримиров-Николай Митов, добил известност сред левскарите като БориМитов, загуби доверието само след 5 изиграни официални мача. "Сините" бързо отпаднаха от Европа, а у нас не успяха да бият 10 души от Локо Пловдив без Камбуров.

Социалните мрежи изригнаха за моментални оставки. Категоричността на мненията гони 100 процента. Разликата е в детайлите.  Всички искат моментално уволнение на треньора, известен като Жадното. Голяма част се присъединяват към апела с добавка, че и героят от САЩ трябва да носи отговорност.

Благодарение на Спас Русев клубът извади уникален за родните стандарти бюджет за нови, като взе 11 души, а в същото време освободи толкова. В игровото поведение обаче не се забелязва промяна.

Припомняме, дуетът БориМитов допусна тимът да се срине в края на миналия сезон, като допусна две болезнени загуби с по 0:3 от ЦСКА-София.

Варианти за треньор вече се чуват. Стига се чак до Авраам Грант, който работи в Челси. Израелецът е приятел с Емил Велев - Кокала, който би се вписал отлично като асистент. Самият Велев също е споменаван. Изглежда невероятно на този етап прибиране от Казахстан на Димитър Димитров - Херо или Мъри Стоилов. 

Нов треньор със сигурност ще има, за да се изпусне напрежението. Снощи на Лаута Даниел Боримиров за първи път не защити Митов, което значи разписана заповед за напускане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови