Кокала за новия шеф от Литекс на "Герена": Перфектен ход

OFFNews 15 юни 2019 в 10:00 2938 0

Снимка sportal.bg

Назначението на трикратния шампион с Литекс Ивайло Петков за спортен директор на Левски отприщи сериозно напрежение на "Герена".

Във форумите ври и кипи от негативни мнения на фенове, които недоумяват как се е стигнало до този ход. Организираните привърженици пък пишат декларации, припомнят миналото на Петков в ловешкия клуб и заплашват, че ще оттеглят подкрепата си.

Бившият футболист и треньор на "сините" Емил Велев - Кокала, който донесе последната засега титла на "Герена", също е недоволен. Той говори за назначението с ирония пред "Меридиан Мач".

"Перфектен ход. Всеки следващ ход на това ръководство е по-добър и по-добър. Знам го Ивайло Петков. Той от малък е левскар, закърмен е със синята идея.

С Петър Хубчев ще направят перфектна двойка. Те са точните хора за Левски и точните хора един за друг.

Само суперлативи за този гениален ход на ръководството. Все се говори за един и същи хора, които щели да оправят Левски.

Дайте да видим и други личности какво могат да свършат", коментира Кокала, който в момента е без работа и си "почива, защото е най-лесно".

"Ръководството ми представи концепцията за развитие на ПФК Левски и бях поканен да стана част от нея. За мен е голяма чест да бъда в клуб като Левски и благодаря за доверието, което ми гласува ръководството.

Надявам се с общите усилия на всички в Левски да изведем отбора там, където му е мястото", заяви от своя страна пред официалния сайт на Левски Ивайло Петков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !