Къде ще продължи кариерата си Роналдо?

Красимир Крумов 06 юли 2022 в 14:15 1467 0

Кристиано Роналдо

Снимка Getty images

Все още не е ясно къде ще се подвизава Роналдо през следващата кампания

Мендеш предложил Роналдо и на Барселона

Жорже Мендеш все по-усилено търси нов отбор на Кристиано Роналдо. Португалският футболен агент е предложил клиента си и на испанския гранд Барселона, пише „AC“.

Роналдо иска да напусне „Олд Трафорд“, тъй като Манчестър Юнайтед няма да играе в Шампионската лига идния сезон. Този факт сам по себе си би застрашил легендарното наследство на Кристиано в надпреварата, в която в момента той е топ реализатора със 140 попадения.

След като стана кристално ясно, че мегазвездата желае да си тръгне само година след завръщането си в „театъра на мечтите“, започнаха и спекулациите относно тима, в който ще продължи кариерата си.

Най-сериозните предполойения са свързани с английския Челси, за който се споменава, че новият американски собственик Тод Боели се опитва да привлече Кристиано на „Стамфорд Бридж“.

Към днешна дата се споменава, че Мендеш е предложил Роналдо и на Барса. Който и от двата гранда да избере футболистът, би предал привържениците или на Юнайтед, или на Реал Мадрид.

Друга възможна дестинация за 37-годишния играч е немския колос Байерн Мюнхен. Там може да се превърне в заместник на полския нападател Робърт Левандовски, при условие, че Лева убеди ръководството на „баварците“ да го продаде на Барселона.

Говори се и за потенциално събиране с Килиан Мбапе и Лионел Меси в Пари Сен Жермен. На „Парк де Пренс“ обаче сменят модела с назначаването на Луис Кампос за спортен директор, очакваната треньорска рокада и поемането на клуба от Кристоф Галтие. Дори се спекулира със желание на френския гранд да се раздели с Неймар и огромната му заплата, а занапред отборът да се гради около играчи с една идея по=малко его. Тази максима автоматично изключва Кристиано от сметките.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови