Изписват Христо Бонев навръх юбилея му

OFFNews 24 януари 2017 в 15:04 2408 0

Добри новини за Христо Бонев! Състоянието на футболната легенда продължава да се подобрява след прекарания тежък инфаркт миналата неделя. Прочутия ни кардиохирург професор Генчо Начев му постави два байпаса на 15 януари. Очаква се Зума да бъде изписан точно навръх 70-годишнината му - 3 февруари.

В УМБАЛ "Свети Георги" вече пускат съпругата му Ема Бонева за по няколко минути при него. Двамата са заедно от 14 февруари 1967 година, когато вдигат сватба. Синовете на Зума пък признават, че най-големи са били притесненията им, когато са изключили поставената при операцията помпа. Сърцето му обаче заработило и лекарите предвиждат, че той ще може да живее нормално, след като се възстанови.

"Очакванията са, че Бонев ще има един хубав живот и няма да остане инвалид след тежкия инфаркт", обясни вече професор Начев, който е стар приятел с идола на Локомотив Пловдив.

Инфарктът развали плановете на Христо Бонев, който вече беше започнал приготовленията за грандиозно честване на своята 70-та годишнина. То ще бъде отложено, но не и отменено.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови